Svenska Elitserien i Esport inleder ett samarbete med Motion Fitness

Vi kan stolta presentera att vi har inlett ett samarbete med Motion Fitness för att främja fysisk aktivitet och hälsa inom gaming communityn.

“Vi är oerhört glada över att samarbeta med Svenska Elitserien i Esport”, säger Norberto Lacourt, Marknadsansvarig på Motion Fitness. “För oss är det viktigt att gamers håller sig starka och friska, vilket de behöver i sin prestationsidrott. Vi vill också slå hål på myten att gamers bara sitter stilla. Fysisk träning är en viktig del av gaming communityn, och vi vill vara med och bidra till den här positiva utvecklingen.”

Tillsammans hoppas vi främja fysisk aktivering och sprida kunskapen om hur viktigt det är för att kunna prestera på topp inom gaming. Motion Fitness kommer kunna bidra med verktygen och kunskapen för att du ska bli den bästa versionen av dig själv inom gaming.  

“Det här samarbetet är inte bara bokstavligen nyttigt, utan också väldigt roligt”, säger Tommy “Potti” Ingemarsson, VD för Svenska Elitserien i Esport. “Motion Fitness har från dag ett varit väldigt engagerade och vill verkligen skapa mervärde i Elitserien och de aktiviteter vi är delaktiga i. För oss har det alltid varit viktigt med fysisk aktivitet, och därför känns samarbetet med Motion Fitness självklart. De har rätt inställning, produkterna, erfarenheten och kunskapen som krävs för att hjälpa Gaming Sverige bli ännu starkare.”