Vi är stolta att presentera Bredband2 som vår nya huvudpartner

Bredband2 tar nu ett betydelsefullt steg framåt genom att bli långsiktig huvudpartner för Svenska Elitserien i CS2. Dessutom, i samarbete med Area Academy, lanserar de Bredband2 Ligan, en e-sportsliga avsedd för gymnasieskolor. I denna utvecklingsfas ingår även nya samarbeten med exempelvis plattformar som Twitch, Flarie och välkända gaming- och tech-influencers som WGranaten.  

Bredband2:s syn på gaming

I Sverige har gaming blivit en del av vardagen för många, med en majoritet av befolkningen som engagerar sig i casual gaming. Bredband2 ser detta som en möjlighet att fördjupa sin relation med kunderna. “Nu när Riksidrottsförbundet har slagit fast att e-sport är en idrott så passar vi på att investera i sporten på riktigt. Att möta våra kunder där de spelar, och bidra till en sund miljö för gamers, är en naturlig utveckling av vår mission; En smidig och trygg digital vardag för alla” förklarar Marko Rajković från Bredband2.

“Svenska Elitserien i Esport ser fram emot ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete med Bredband2, vars engagemang och passion för e-sporten kommer att vara en stor tillgång för både skolor och elitnivån.” – Säger Tommy Ingemarsson, VD Svenska Elitserien Esport

Läs Bredband2s pressmeddelande här