DAGS FÖR KVAL TILL REGION OCH CHALLENGER

Anmälan till Vårens Regionseriekval är nu öppen! Se till att anmäla era lag för att ta chansen att säkra en plats i Region- eller Challengerserien.

Kvalen kommer att arrangeras under två söndagar i februari och det blir totalt två kval per region. De bästa lagen kommer att kvalificera sig för höstens säsong i Regionserien. För de lag som inte lyckas nå hela vägen finns chansen att erhålla en plats i Challengerserien. För exakt antal platser till varje region i kvalen, besök respektive kvals turneringssida på Esportal. Vi uppdaterar antalet platser löpande.

Så gör ni för att delta

För att anmäla er till kvalen, skapa ett lag på Esportal, se till att laget innehåller minst fem spelare och uppfyller regionskraven för den region ni anmäler er till. Anmäl er sedan till de kval ni önskar att spela, se lista med kval nedan. Notera att det endast är tillåtet att kvala till en region per säsong, ni kan alltså inte försöka kvala till öst och sedan försöka kvala till nord i det andra kvalet.

Lagen som uppfyller kraven och har anmält sig senast 10 minuter innan turneringsstart kommer att accepteras till turneringen på Esportal.

Lista med kval

Kval #1 Region Nord – Söndag 12 februari klockan 16:00. REGISTRERA ER HÄR!
Kval #2 Region Nord – Söndag 19 februari klockan 16:00. REGISTRERA ER HÄR!

Kval #1 Region Öst – Söndag 12 februari klockan 16:00. REGISTRERA ER HÄR!
Kval #2 Region Öst – Söndag 19 februari klockan 16:00. REGISTRERA ER HÄR!

Kval #1 Region Väst – Söndag 12 februari klockan 16:00. REGISTRERA ER HÄR!
Kval #2 Region Väst – Söndag 19 februari klockan 16:00. REGISTRERA ER HÄR!

Kval #1 Region Syd – Söndag 12 februari klockan 16:00. REGISTRERA ER HÄR!
Kval #2 Region Syd – Söndag 19 februari klockan 16:00. REGISTRERA ER HÄR!

Så spelar ni kvalen på Esportal

För att delta i kvalen måste samtliga lag göra en check-in på Esportal klockan 15:00 på turneringsdagen och bekräfta sin plats. Lag som inte checkat in klockan 15:30 kommer att flyttas till väntande och det är först till kvarn för övriga att checka in och fylla upp turneringen. En bracket publiceras klockan 16:00. Esportal kommer automatiskt att skapa en matchlobby som lagkaptenen får en inbjudan till. Lagkaptenen bjuder sedan in sina lagkamrater.

Lagen har 15 minuter på sig att göra en ready-check, annars resulterar det i en walkover. När alla lagen är redo startar vetot där lagen turas om att banna kartor tills en återstår. Efter det startar servern och lagen har 15 minuter på sig att ansluta till den. Anslutningsproblem ska lösas via “Call admin”-funktionen i turneringslobbyn. Lag som inte ansluter inom 15 minuter förlorar sin match. Vinnarna flyttas automatiskt vidare till nästa runda efter avslutad match. Samtliga matcher är BO1.

Lycka till!

Tillsammans gör vi det möjligt

Partners