Svenska Elitserien i CS:GO kommer till DreamHack – semifinaler och finalen avgörs på DreamHack Winter.

Elitseriens slutspel kommer i slutet av november till Jönköping och DreamHack Winter. Semifinalerna och finalen kommer att avgöras på DreamHacks stora scen inne på gamingfestivalens expo-område.

Efter en sju veckor lång grundserie har Elitseriens slutspel inletts med det nya formatets gruppspel. De regerande mästarna, EYEBALLERS, och Lilmix har tagit sig vidare från Grupp A och de kommande två veckorna avgörs vilka två lag ur Grupp B som gör dem två sällskap. Nu är det också klart att semifinalerna och finalen av Elitserien kommer att avgöras på DreamHack Winter den 25-26 november.

–DreamHack har historiskt betytt mycket för tillväxten av Svensk esport. Det är därför fantastiskt roligt att vi nu fått möjligheten att arrangera höstens slutspel under DreamHack Winter, säger Tommy “Potti” Ingemarsson, grundare av Svenska Elitserien i CS:GO.

–Vi är förstås väldigt glada över att välkomna Svenska Elitserien i CS:GO till DreamHack Winter. Genom samarbetet ser vi gemensamt till att lyfta den svenska CS:GO-scenen samtidigt som vi bygger vidare på DreamHacks gedigna historik av att husera framträdande turneringar i speltiteln, säger Andreas Jernberg, Norden-VD på ESL FACEIT Group.

Matcherna kommer att avgöras på DreamHacks stora scen inne på festivalens expo-område. Allt som krävs för att ta del av matcherna är ett dagspass på DreamHack eller en BYOC-biljett. Tillsammans med DreamHack erbjuder Elitserien rabatterade priser på inträde. Använd koden “ELIT20” för 20% rabatt på biljetterna BYOC LAN, 3 day pass, 1 day pass och family pass. Klicka här för att boka din biljett.

Spelschema:

Semifinal 1: 25 november kl 11:00
Semifinal 2: 25 november kl 15:30

Final – 26 november kl 14:00

Höstens säsong av SECSGO är ligans nionde sedan starten 2018.

Alla finalhelgens matcher kommer att sändas på Elitseriens Twitchkanal, https://www.twitch.tv/elitseriencsgo.