Celsius blir dryckessponsor för Svenska Elitserien i CS:GO

Vi är stolta över att presentera Celsius som Svenska Elitseriens officiella dryckessponsor.

Från och med Höstsäsongen blir energidryckstillverkaren Celsius officiell dryckessponsor i Svenska Elitserien i CS:GO. Celsius drycker har funnits på den svenska marknaden sedan 2009 och kommer nu att synas i Elitseriens kanaler under höstens säsong. En del i samarbetet innebär att Celsius går in och sponsrar prispotten, både för den redan avslutade vårsäsongen och den påbörjade höstsäsongen.

– Vi är väldigt glada över att vi har fått en sådan god energidryck som Celsius som vår dryckessponsor. Tillsammans med Celsius fortsätter vi att stötta gräsrötterna, bland annat genom att erbjuda priser i samtliga våra divisioner. Att Celsius också går in och sponsrar vårsäsongens prispott visar vilken fantastisk partner de är, säger Svenska Elitserien i CS:GO:s VD Tommy Ingemarsson.

Magnus Hammarskjöld, marknadsdirektör på Celsius framhåller: “Vi har märkt att många av våra konsumenter ägnar sig åt e-sport. Vi tycker att det här är en väldigt spännande utveckling som vi gärna vill vara med och stötta.

Om Svenska Elitserien i CS:GO
Svenska Elitserien i CS:GO startades 2018 med målet att skapa en liga där svenska spelare och lag kan inleda sin resa från gräsroten till eliten. Genom åren har vi haft både världsstjärnor och lag som presterat internationellt som deltagare i ligan. Tillsammans hoppas vi på att Elitserien kan vara med och bidra till en starkare svensk Counter-Strike scen.

Om Celsius
Celsius är en global naturlig energidryck med stort fokus på en social och aktiv livsstil. Oavsett om det gäller styrketräning, skidor eller e-sport så hjälper Celsius dig att få energi och hitta fokus. Celsius energidryck finns i flera olika goda smaker, där några av de stora toppsäljarna är Lime/Lemon, Frozen Berry, Tropical Vibe, Peach Vibe & den nya smaken Mango Passion.