EYEBALLERS VINNER ELITSERIEN VÅR 2022!

Det är EYEBALLERS som blir svenska mästare denna säsong efter att de vunnit finalen mot Young Ninjas med 2 – 0! Stort grattis till EYEBALLERS, JW, flusha, Sapec, SHiNEE och Svedjehed!

Laget placerade sig på en förstaplats i grundserien och kunde ta hem titeln efter 4 raka kartvinster i slutspelet! EYEBALLERS började sin resa i slutspelet mot LakeShow där de kunde ta en relativ enkel 2 – 0 seger efter att JW och grabbarna vunnit Mirage med 16 – 10 och Inferno med 16 – 7.

Väl i final ställdes de mot Young Ninjas som först hade besegrat X-Gamer i kvartsfinal med 2 – 1 och sedan vunnit en tajt semifinal mot Kappa Bar. Båda kartona gick till övertid men väl där var Young Ninjas det starkare laget och kunde vinna med 2 – 0 (19 – 15 och 19 – 16).

Dom svenska mästarna vår 2022, EYEBALLERS!

Finalen började på Inferno som blev en tajt match men det var till slut EYEBALLERS som kunde stänga kartan och vinna med 16 – 14! På EYEBALLERS kartval var det aldrig något snack om saken. De kom ut starkt och kunde vinna med 16 – 8 och därmed säkra titeln som svenska mästare!

Vi säger också grattis till Young Ninjas, LNZ, adamb, phzy, ro1f och susp som tog silver!

Kappa Bar tar hem bronspengen

I matchen om tredjepris så vann Kappa Bar efter att de besegrat LakeShow med 2 – 1. Stort grattis till bronspengen Kappa Bar och även till Hejapriset som gick till organisationen!

Kappa Bar vinner Hejapriset!

Och låt oss återigen gratulera de svenska mästarna!! STORT GRATTIS EYEBALLERS!