Så följer du Elitserieslutspelet – se finalen på plats

Nu återstår bara en dryg vecka av Elitseriens grundserie och det innebär att slutspelet snart är här. I år är det äntligen dags att öppna upp portarna för er, alla fans. Final och bronsmatch kommer nämligen att spelas i Space Arena, Stockholm, den 11 juni.

Det börjar närma sig slutspel i Elitserien och inför vårsäsongens avgörande har vi en glad nyhet för alla som saknat att följa matcherna live på plats. Finalen och bronsmatchen kommer att spelas i Space Arena, Stockholm, och ni är såklart inbjudna! Bronsmatchen startar klockan 14:00 på lördagen den 11 juni och följs upp av vad som lär bli en fantastisk final klockan 17:00. Redan nu har ni chansen att knipa en biljett till finaldagen då vi släppt ett begränsat antal early bird-biljetter.

Boka din plats till Elitseriefinalen HÄR.

Hur ser resten av slutspelet ut då? Kvartsfinalerna avgörs online den 31 maj och 2 juni, med matchstarter klockan 19:00 båda dagarna. Semifinalerna avgörs i Stockholm där lagen tävlar från Space toppmoderna bootcamprum, precis som vi såg under höstsäsongen. Båda semifinalerna spelas den 10 juni, med matchstarter klockan 18:00 och 20:30.

Så spelas slutspelet:

De sex bästa lagen från grundserien kommer att kvalificera sig för slutspelet. Ettan och tvåan seedas direkt in i semifinalerna vilket innebär att de är klara för LAN-delen av slutspelet. I kvartsfinalerna ställs i sin tur trean mot sexan, samt fyran mot femman. Kvartsfinalerna spelas veckan innan semifinaler och finalen och avgörs online.

Samtliga matcher i slutspelet kommer att sändas på vår egen Twitchkanal, https://www.twitch.tv/elitseriencsgo

Följ oss gärna på sociala medier så att ni inte missar någon viktig information:
Twitter: https://twitter.com/SECSGO
Instagram: https://www.instagram.com/secsgo/
Facebook: https://www.facebook.com/SECSGO

Vi ses på finalerna!